Vi söker en säljcoach till vårt kvällspass!

16 april, 2019

Du behöver vara full av energi och ha ett genuint intresse för att leda och motivera andra människor. Din energi smittar av sig på säljarna och du har en förmåga att höja deras motivationsnivå. Du kanske börjar dagen med ett pepptalk eller med ett motivationsklipp för att säljarna ska få den bästa starten. Tidigare erfarenhet av ledarskap och försäljning är ett krav. Du bör också ha ett stort engagemang att utveckla och coacha andra människor.

Som coach är du en viktig förebild för säljarna. Det handlar om daglig coaching, uppföljning och feedback med ett fokus på att utveckla säljarna till de allra bästa. Som coach får du mycket fria händer och stora möjligheter att påverka din utveckling. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som leda säljtävlingar, hålla säljutbildningar, schemaläggning och andra motivationshöjande åtgärder. Du kommer även jobba med egen försäljning mot uppsatt budget.

Tjänsten är heltid och förlagd på kvällar mån-tors 12:00 – 21:00 och fre 10:30 – 19:30. Tjänsten är planerad att tillsättas 1 augusti eller enligt överenskommelse. Även lön enligt ök.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa Nathalie Cederstrand på 0707490796 eller skicka in din ansökan direkt på nathalie.cederstrand@citysalj.se

Vi ser fram emot din ansökan!