Om Citysälj

Försäljning sedan 2004

Med våra 20 års erfarenhet inom telemarkertingbranschen är Citysälj ett av Sveriges mest framstående säljbolag och har genom åren skapat långsiktiga relationer med flera av Sveriges största mediaaktörer.

Trygghet

Citysälj arbetar ständigt för att leverera kvalitativ försäljning och vi är specialiserade på att skräddarsy försäljningslösningar till olika slags företag, även om bolaget är mest känt för försäljning av tidskrifter och magasin. Hos Citysälj finns långtgående erfarenhet av att stärka försäljningssiffror och har medarbetare som har varit med från start.

Miljö

Ett av de viktigaste elementen inom försäljning handlar om att skapa en trygg och välplanerad miljö för våra säljare. Försäljning genomsyrar organisationskulturen och vi jobbar ständigt mot att nå de uppsatta målsättningar, både för grupp- och individnivå. Vi har idag kontor i Borås och Västerås där möbler och arbetsverktyg är av högsta komfort. Lokalernas stora ytorna gör att vi ger varje arbetsplats gott om utrymme utan att tumma på gruppkänslan. Vi är måna om att våra säljare alltid har en bra arbetsplats att prestera från samt får nödvändig återhämtning.

 

Historia

Citysälj grundandes 2004 med en idé om att göra telefonförsäljning bättre. Niclas Högfeldt, idag delägare och affärsutvecklare, startade kontoret i Borås, en stad som är präglad av försäljning och handel sedan knallarna var verksamma. Med ett team med tiotals år av erfarenhet av försäljning byggdes ett säljbolag upp. I tidigt skede lyckades Citysälj få chansen att sälja för stora dagstidningar och magasin och gör så än idag, fast nu även inom flera andra branscher.

 

Jobbmöjligheter för unga i Borås

Citysälj har haft en kontinuerlig tillväxt och har under åren kommit att bli en av Borås största arbetsgivare för unga. Här skapas starten på mångas karriärer både inom och utanför företaget. Det kan handla om extraarbete, sommarjobb eller studentjobb som ofta övergår i längre anställningar. Vi skapar jobb för unga i Borås, något vi är mycket stolta över!

.

Kvalitet

Under hela bolagets livstid har Citysälj levererat kvalitativ försäljning till några av Sveriges största företag och organisationer. Citysälj är specialiserat på att skräddarsy försäljningslösningar till olika slags företag även om bolaget är mest känt för försäljning av tidskrifter och magasin. Hos Citysälj finns långtgående erfarenhet av att stärka försäljningssiffror och har medarbetare som har varit med från start.

Citysälj är stolta medlemmar i bransch- och intresseorganisationen Kontakta. Vi lever upp till de etiska krav som Kontakta ställer på sina medlemmar vilket ger oss certifieringen Trygg Kundkontakt.

 

  • Ringer med synliga nummer
  • Säljaren är lätt att identifiera
  • Respekterar NIX-registret
  • Tydliga villkor vid köp

 

Citysälj är stolta medlemmar i Företagarna och Almega.