Citysälj om Covid-19

Om Citysälj

Försäljning sedan 2004

Vi är ett av Sveriges mest framstående bolag inom telemarketing och har i över 18 år presterat oerhört väl inom all typ av telefonförsäljning och callcenterverksamhet från vårt kontor i Borås. Ända sedan starten 2004 har vi jobbat med både inkommande och utgående samtal.

Resultatgaranti

Vi lämnar resultatgaranti på utförda uppdrag, något som vi anser vara en självklarhet för ett callcenter idag. Våra kunder skall alltid kunna känna trygghet i samarbetet med oss och vi arbetar därför med flera stega av kvalitetssäkring.

 

Trygghet

Under uppdragstiden genomförs utförliga kontroller i form av medlyssning och inspelning av samtal inom såväl anti-churn som uppsökande telefonförsäljning. Dessutom gör vi på ett urval av kunder kvalitetssamtal som bland annat berättar vad den uppringde/kunden tyckte om samtalet och säkerställer att allt gått rätt till enligt våra etiska riktlinjer. Detta gör att både vår kund och kundens köpare ska kunna känna sig trygga med den kontakt som vi förmedlat. Kvalitetssamtal görs både till kunder som tackat såväl ja som nej till den erbjudna produkten.

Miljö

Ett av de viktigaste elementen inom försäljning handlar om att skapa en en trygg och välplanerad miljö för våra säljare. Vi sitter i vårt kontor i Borås i stora och ljusa lokaler på 1 200 kvm med möbler och arbetsverktyg för högsta komfort. De stora ytorna gör att vi ger varje arbetsplats gott om utrymme utan att tumma på gruppkänslan. Vi är måna om att våra säljare alltid har en bra arbetsplats att prestera från.

På en av våra våningar kan även anställda slappna under sina pauser i vårt spelrum med pingisbord, soccergame, Playstation samt airhockey som uppskattas mycket då vi har mycket studenter som har telefonförsäljning som extrajobb under sin studietid.

Historia

Citysälj startade 2004 med en idé om att göra telefonförsäljning bättre. Niclas Högfeldt, Citysäljs VD, startade kontoret i Borås där numera försäljning och handel har präglat staden.
Med ett team med tiotals år av erfarenhet av försäljning byggdes ett säljbolag upp. I tidigt skede lyckades Citysälj få chansen att sälja för stora dagstidningar och magasin och gör så än idag, fast nu även inom flera andra branscher.

 

Jobb för unga i Borås

Citysälj har haft en kontinuerlig tillväxt och har under åren kommit att bli en av Borås största arbetsgivare för unga. Här skapas starten på mångas karriärer både inom och utanför företaget. Det kan handla om extraarbete, sommarjobb, helgjobb eller studentjobb som ofta övergår i längre anställningar. Vi skapar jobb för unga i Borås, något vi är mycket stolta över.

 

Möjlighet till karriär

Flera chefer och ledare inom bolaget började med försäljning hos Citysälj. Med Citysäljs tillväxt sitter nu företaget i egna lokaler helt anpassat efter att vara en av Sveriges trivsammaste arbetsplatser. Det är detta som gör oss till ett av Sveriges ledande callcenter.

Kvalitet

Under hela bolagets livstid har Citysälj levererat kvalitativ försäljning till några av Sveriges största företag och organisationer. Citysälj är specialiserat på att skräddarsy försäljningslösningar till olika slags företag även om bolaget är mest känt för försäljning av tidskrifter och magasin. Hos Citysälj finns långtgående erfarenhet av att stärka försäljningssiffror och har medarbetare som har varit med från start.

Eftersom företagets vision är att vara Sveriges bästa företag inom utgående telefonförsäljning så jobbar Citysälj kontinuerligt med kvalitetsutveckling inom organisationen. Personalen präglas av ambition och framåtanda. Det är därför organisationen kan leverera enastående resultat år efter år.

Citysälj är stolta medlemmar i Kontakta (f.d Svenska Callcenterföreningen (SCCF) och följer Swedmas riktlinjer, bland annat genom att alltid ringa med synliga telefonnummer.

  • Ringer med synliga nummer
  • Inga tysta samtal
  • Säljaren är lätt att identifiera
  • Respekterar NIX-registret
  • Tydliga villkor vid köp

 

Citysälj är stolta medlemmar i Företagarna och Almega.