Citysälj om Covid-19

Jobba med inspirerande företag och varumärken

Vi älskar försäljning vilket också präglar hela bolaget. Vi arbetar i en härlig miljö med glada och talangfulla medarbetare med riktigt högt i tak. Vi är ett väldigt tight team där alla bidrar till en god stämning med mycket skratt men också hårt arbete. Vi arbetar dagligen med coachning, målsättning och säljtävlingar i både grupp och per individ. Vi arrangerar ett flertal event per år och förutom årlig kickoff hittar vi ofta på andra gemensamma aktiviteter.

Söker du jobb dagtid?

Som säljare på vår business to consumer-avdelning i Borås får du jobba i ett härligt säljteam! Viljan att göra bra affärer och en stark laganda är en röd tråd som genomsyrar hela avdelningen.

Vi vill att du ska gå hem efter varje arbetspass med en riktigt bra känsla och känna dig taggad på nästa dag. Vår främsta uppgift är att du som säljare ska trivas, känna dig välkommen och se till att du får de rätta verktygen för att du ska lyckas i ditt arbete. Vår kontinuerliga expansion ger dig goda utvecklingsmöjligheter och skapar en bra arbetsplats.

Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer, lottprenumerationer samt insamlingar till välgörenhet. Som säljare kommer du kontakta tidigare prenumeranter med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.

Kontakta Cecilia Olausson +46707490796, cecilia.olausson@citysalj.se

Söker du jobb kvällar eller helger?

Söker du ett extrajobb som ger bra betalt och har arbetstider som passar dig? Vi på Citysälj vill gärna prata med dig om du vill ha ett extrajobb för att dryga ut din lön eller vill testa nya arbetsuppgifter. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher, och med vår mycket uppskattade utbildning når de sina målsättningar. Vi ger dig de bästa förutsättningarna i ditt arbete då du får representera välkända företag och erbjuda tidigare kunder mycket förmånliga erbjudanden.

Kontakta Cecilia Olausson +46707490796, cecilia.olausson@citysalj.se

Säljare mot företag!

På vår business to business-avdelning kommer du att ingå i vårt team av företagssäljare som brinner för försäljning och som drivs av utmaningar. Idag är vi ett gäng glada och ambitiösa killar och tjejer som tillsammans pushar varandra.

Du kommer att arbeta med några av Sveriges största mediehus och representera välkända varumärken. I din roll som säljare till företag kommer du ringa allt från små till stora bolag där du genom ett professionellt säljsamtal skapar relation med kund. Vi lägger stort fokus på att du som anställd ska lyckas bra hos oss både löne- och utvecklingsmässigt. Vi investerar mycket i teambuilding och personlig coachning så att du både uppnår dina personliga och arbetsrelaterade mål. Du får en grundlig produktutbildning och introduktion till din roll såväl som löpande coachning av både kontorets försäljningschef och säljcoach för du ska lyckas i ditt arbete.

Kontakta Cecilia Olausson +46707490796, cecilia.olausson@citysalj.se


    Skicka en ansökan!

    [honeypot kontakt-troja]

    Läs villkor