Välkommen till Citysälj

Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares trivsel och skapar tillsammans med företagets talangfulla säljare, en varm och inkluderande miljö. Vi är ett tight team där alla bidrar till en god stämning med mycket skratt men också hårt arbete. Våra erfarna säljcoacher och säljledare jobbar dagligen med coachning, målsättning och säljtävlingar i både grupp och per individ. För att arbeta hos oss krävs ingen tidigare erfarenhet av försäljning, vi ser till att ge dig kunskapen och de rätta förutsättningarna för att bli en framgångsrik säljare. Vårt mål är att du ska trivas och lyckas i din roll!

Söker du jobb i Borås?

Hos Citysälj i Borås erbjuder vi både heltidstjänster under dagtid samt extrajobb på kvällar och helger.

Om rollen som säljare på dagtid:
Under de 20 år som Citysälj varit verksamma i Borås har företaget utvecklats i två grenar vad gäller försäljningen: Business to consumer, försäljning mot privatperson och Business to business, försäljning mot företag. På de olika avdelningarna representerar vi några av Sveriges största mediehus och andra välkända varumärken. Vi arbetar framförallt med olika former av prenumerationsförsäljning och våra vanligaste uppdrag går ut på att ringa till tidigare och befintliga prenumeranter med ett förmånligt erbjudande. Detta ger dig de bästa förutsättningarna till att lyckas! Vi tar ofta vara på kompetensen inom företaget när det kommer till rekrytering av ledande positioner – goda karriärmöjligheter finns alltså för den som vill utvecklas inom ledarskap.

Om rollen som säljare på kvällar och helger:

Något vi är stolta över är att vi skapar många jobbmöjligheter för unga! I det team som arbetar extra under kvällar och helger ingår många yngre kollegor. Här erbjuder vi en avdelning med god sammanhållning, möjlighet till lärande och personlig utveckling samt ett aktivt arbete med målsättning. Jobbet anses för många vara en givande första arbetslivserfarenhet med möjligheter till annan typ av anställning i framtiden.

Kontakta Cecilia Olausson +46707490796, cecilia.olausson@citysalj.se

Söker du jobb i Västerås?

Hos Citysälj i Västerås erbjuder vi heltidstjänster under dagtid.

Under hösten 2022 expanderade Citysälj verksamheten genom att förvärva ett telemarketingbolag i Västerås. Här arbetar vi i dagsläget med Business to consumer-försäljning (försäljning mot privatperson) med ambitionen om att utveckla kontoret ytterligare, både i form av uppdrag och antal anställda. Vi satsar stort och har nyligen flyttat till nya fräscha, centrala lokaler och rekryterar löpande nya talanger till teamet. Vår kontinuerliga expansion ger dig goda utvecklingsmöjligheter, både i rollen som säljare samt till en ledande position, så som säljcoach eller säljledare.

 

Kontakta Cecilia Olausson +46707490796, cecilia.olausson@citysalj.se


    Skicka en ansökan!
    [honeypot kontakt-troja]

    Läs villkor