Vi söker 50st nya säljare!

10 maj, 2019

Vi växer så det knakar och påbörjar nu ett nytt samarbete. Vi söker därför nu 50st nya säljare både på heltid och deltid som vill vara med på vår resa!

Som säljare hos oss erbjuder vi dig:

– 17.000 – 25.000 kr + provision (heltidsanställning)
– Garantilön + provision (deltidsanställning)
– Säljutbildning
– Personlig utveckling, coachning och målsättning
– Arbeta med välkända varumärken
– Möjlighet till karriärutveckling
– Säljtävlingar
– Årlig kickoff och flertal event per år

Har du ingen tidigare erfarenhet av försäljning? Ingen fara! Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. När du börjar din anställning kommer du att få en introduktion av Citysälj, säljutbildning samt produktutbildning så att du får den bästa starten! Vår främsta uppgift är att du som säljare ska trivas, känna dig välkommen och se till att du får de rätta verktygen för att du ska lyckas i ditt arbete, både lönemässigt och utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet av försäljning men tillsammans med våra duktiga säljledare och löpande coachning når de sina målsättningar. Vi vill att du ska gå hem efter varje arbetspass med en riktigt härlig känsla och känna dig taggad på nästa dag!

Det ända kravet är att du kan kommunicera obehindrat i Svenska i både tal och skrift!

Låter det som en arbetsplats för dig? Du är varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 om du har några frågor alternativt maila din ansökan direkt på nathalie.cederstrand@citysalj.se

Vi hoppas på att få höra ifrån dig!