Säkra ditt sommarjobb i tid!

13 februari, 2019

Vi är ute i god tid och söker redan nu sommarjobbare till vårt härliga team!

Citysälj är med sina 15 års erfarenhet idag ett väletablerat företag. Vi samarbetare med några av Sveriges största mediehus och välgörenhetsorganisationer. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och de rätta verktygen når de sina mål.

Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. Det som gjort Citysälj framgångsrikt är att vi ständigt fokuserar på att våra anställda ska trivas. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Borås. För oss är det viktigt att våra anställda får en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Vi har en god sammanhållning och vi hittar ofta på aktiviteter tillsammans.

Vi har öppet alla dagar i veckan och kan därför erbjuda ett arbetsschema som passar just dig. Perfekt för dig som vill sommarjobba! Ring Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 alternativt maila din ansökan på jobb.boras@citysalj.se

Vi hoppas att vi ses i sommar!