Nu är vi tillbaka och taggade inför hösten!

17 augusti, 2018

Semestertiderna börjar gå mot sitt slut och fler och fler börjar återgå till jobbet. Efter en härlig rekordvarm sommar är vi nu fulltaliga här på Citysälj med ny energi! Planeringen inför hösten är i gång för fullt och vi har flera spännande projekt framför oss! Vi kommer att fortsätta arbeta för att leverera kvalitativ försäljning, det första blir att möta den nya lagen om skriftliga avtal vid telefonförsäljning som införs den 1 september.

Internt har vi även märkt en efterfrågan bland våra duktiga säljare att utvecklas inom vårt B2B-segment. Vi är därför intresserade av fler uppdrag gällande telefonförsäljning mot företag. Vår B2B avdelning är väletablerad och drivs av vår delägare Mikael Kaldegård. Mikael har vart ansvarig för avdelningen sedan den startade för drygt 13 år sedan. Vi har ett stabilt team med seniora säljare där merparten har jobbat hos oss i flera år.

Har du eller någon du känner ett uppdrag som ni tror skulle passa, tveka inte på att höra av er till Mikael Kaldegård på 0707490190 eller mikael.kaldegard@citysalj.se

Nu kör vi!