Anlita oss

Prenumeration

Sedan starten i Borås 2004 har Citysälj arbetat med prenumerationsförsäljning. Många anser oss som experter inom detta område.

Genom åren har vi arbetat med flera av Sveriges största mediehus som har varit återkommande kunder till oss. Självklart jobbar vi även med mindre tidskrifter med lite färre läsare.

Goda resultat och ökade upplagor

Vår organisation genomsyras av ett försäljningstänk och en strävan efter goda relationer och trevliga samtal. Vi har hjälpt oerhört många tidskrifter att öka sina upplagor samt att få tillbaka kunder som valt att avsluta sina prenumerationer. Vi har goda verktyg för att våra telefonsäljare ska nå sin fulla potential. Med hjälp av våra utbildningar, uppföljning samt verktyg har vi några av marknadens bästa säljare inom telefonförsäljning. Prenumerationsförsäljning är en specialitet som vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder, där vi efter många goda resultat kan konstatera att vi kan göra skillnad.


”Jag ansvarade under mer än 10 år för marknadsföringen på Bonnier Publications och varifrån bland annat Illustrerad Vetenskap, iForm och National Geographic utges. Under denna tid har vi haft ett mångårigt samarbete med Citysälj. Jag kan bara konstatera att de under alla år alltid levererat en hög och stabil kvalitet på sina samtal. De arbetar alltid aktivt och strävar tydligt efter att förbättra sina resultat under kampanjernas gång. De är alltid positiva och tillmötesgående och jag kan inte annat än varmt rekommendera dem som partner när det gäller prenumerationsförsäljning till privatkunder.”

Erik Larsson     

Former CMO Bonnier Publications.