Anlita oss

Säljare Privatpersoner

Som säljare på vår business to consumer-avdelning i Borås får du jobba i ett härligt säljteam! Viljan att göra bra affärer och en stark laganda är en röd tråd som genomsyrar hela avdelningen. Hos oss har du möjlighet att påverka din ersättning genom prestation. Vi har ofta lediga jobb i Borås!


Lediga jobb i Borås

Vi vill att du ska gå hem efter varje arbetspass med en riktigt bra känsla och känna dig taggad på nästa dag. Vår främsta uppgift är att du som säljare ska trivas, känna dig välkommen och se till att du får de rätta verktygen för att du ska lyckas i ditt arbete. Vår kontinuerliga expansion ger dig goda utvecklingsmöjligheter och skapar en bra arbetsplats.

Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer, lottprenumerationer samt insamlingar till välgörenhet. Som säljare kommer du kontakta tidigare prenumeranter med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.

Heltid, deltid, extrajobb, helgjobb eller sommarjobb?

Vi har öppet alla dagar i veckan och kan därmed erbjuda ett arbetsschema som passar just dig. Oavsett om du är ute efter heltid, deltid, extraarbete, helgjobb eller sommarjobb.

Våra telefonsäljare får en grundlig utbildning, stöd och coachning

Vi tror inte att det viktigaste är att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. Vill du bli en del av ett väletablerat företag som representerar välkända varumärken och satsar på sina anställda är Citysälj en arbetsplats för dig! När du börjar din anställning kommer du att få en introduktion av Citysälj, säljutbildning samt produktutbildning så att du får den bästa starten! Du kommer även få kontinuerlig coachning och stöd av våra säljledare.


Citysälj är en väldigt spännande arbetsplats där du får möjlighet att träffa många olika människor.
Jag gillar att jobba med frihet under eget ansvar och då det inte heller finns något tak för provisionen är det ett jobb med många möjligheter.
Jag tycker att oavsett om man vill göra karriär inom säljyrket eller inte, borde alla prova på
att jobba som säljare på Citysälj då man utvecklas otroligt mycket som person och får erfarenheter man har nytta av i hela livet.

Sebastian Andersson

Säljare privatpersoner