Anlita oss

Säljare Företag

På vår business to business-avdelning kommer du att ingå i vårt team av företagssäljare som brinner för försäljning och som drivs av utmaningar. Idag är vi ett gäng glada och ambitiösa killar och tjejer som tillsammans pushar varandra. Vill du hitta ett nytt spännande och bra jobb i Borås? Läs mer om hur vi kan vara ett alternativ – vi har lediga jobb! 

 


Vi är ett tight team

Vi älskar försäljning vilket också präglar hela avdelningen. Vi arbetar i en härlig miljö med glada och talangfulla medarbetare med riktigt högt i tak. Vi är ett väldigt tight team där alla bidrar till en god stämning med mycket skratt men också hårt arbete. Vi arbetar dagligen med coachning, målsättning och säljtävlingar i både grupp och per individ. Vi arrangerar ett flertal event per år och förutom årlig kickoff hittar vi ofta på andra gemensamma aktiviteter.

Du tjänar pengar och får samtidigt en gedigen utbildning

Du kommer att arbeta med några av Sveriges största mediehus och representera välkända varumärken. I din roll som säljare till företag kommer du ringa allt från små till stora bolag där du genom ett professionellt säljsamtal skapar relation med kund. Vi lägger stort fokus på att du som anställd ska lyckas bra hos oss både löne- och utvecklingsmässigt. Vi investerar mycket i teambuilding och personlig coachning så att du både uppnår dina personliga och arbetsrelaterade mål. Du får en grundlig produktutbildning och introduktion till din roll såväl som löpande coachning av både kontorets försäljningschef och säljcoach för du ska lyckas i ditt arbete.


Jag började som säljare 2005 och har utvecklats mycket sen dess just tack vare Citysälj!
Det är en väldigt trivsam arbetsplats med härlig atmosfär och högt i tak. Det märks att Citysälj är ett väletablerat företag med lång erfarenhet då jag både får jobba med duktiga kollegor och med seriösa produkter. Om man vill stanna på en arbetsplats under en längre tid, bli en bra säljare och samtidigt tjäna bra med pengar skulle jag starkt rekommendera Citysälj!

Richard Andersson

Säljare