Anlita oss

Övriga Områden

Medlemsvärvning

Vi värvar, förlänger och
återknyter medlemmar.

Citysälj – er länk mellan organisationen och medlemmarna

Citysälj har lång erfarenhet från olika segment av organisationer, föreningar bransch- och fackförbund. Vi kontaktar den utvalda målgruppen och värvar, förlänger och återknyter medlemmar. Med vår generella erfarenhet av försäljning tillsammans med vår expertis på medlemsvärvning kan vi garantera utmärkta resultat med bibehållna goda relationer. Våra kvalitativa samtal kan ses som en länk mellan er organisation och medlemmarna.

Våra säljare kommer alltid att arbeta utefter er värdegrund och enligt ert varumärke. Detta säkerställs med en omfattande utbildning för att säljarna ska ha så god förståelse som möjligt för just er organisation.


Besöksbokning

Spara tid och fokusera på era kunder

Citysälj har arbetat med besöksbokning för finans, IT och läkemedel men framförallt inom mediebranschen sedan 2004. Vi ser till att säljarna i din organisation får tid att fokusera på det de gillar mest; att möta nya kunder.

Anpassade lösningar ökar effektiviteten

Genom att jobba med extern besöksbokning möjliggör en effektivitet som sparar tid för säljaren och samtidigt genererar nya affärer.
Bokningsprojekten passar bra vid uppstart av ett nytt affärsområde eller vid etablering i ett nytt geografiskt område. Men givetvis hjälper vi er också med att effektivisera er nuvarande försäljningsprocess. Vi hjälper till med prospektering och jobbar i vår unika databas och säljverktyg för att hitta de potentiella kunder som har störst behov av era tjänster eller produkter. Vi engagerar oss i ett omfattande arbete för att få en djupare förståelse för er verksamhet för att sedan kartlägga prospekten. Vi kontaktar och bokar in besök enligt gemensamma kriterier och hjälper er att bjuda in potentiella kunder till informationsmöten eller rådgivning. Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg efter ditt företags behov.


Kundtjänst

Skräddarsydda lösningar för att täcka alla behov.

Vi är framförallt kända för vår försäljningsexpertis. Dock är kundtjänstmedarbetare också ett säljyrke, det vill vi värna om. En kund ska avsluta samtalet med att ha fått sitt ärende utfört men också få hjälp med det lilla extra. Med oss som kundtjänstleverantör får du positiva och effektiva samtal med hög kundnöjdhet med högre försäljningsfrekvens. Med vår stora erfarenhet av kundtjänst, försäljning och relaterade tjänster kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar alla företag.

Idag arbetar vi med kundtjänst inom ett flertal branscher så som förlag, energi, IT och telekom.

Vi kan leverera följande tjänster:
Mottagande försäljning
Orderhantering
Leveransbesked
Felanmälan
Returhantering


Det är smidigt att jobba med Citysälj. Vi har stor flexibilitet i samarbetet vilket gör det enkelt att jobba med allt från löpande kampanjer, större tillfälliga kampanjer till väldigt små testkampanjer.

Alma Talent

Henrik Johansson, Upplagechef