Jobba på CitysäljDu är välkommen
– dagtid eller kvällstid!

Vi har lång erfarenhet av att utbilda och utveckla säljare och vi vågar påstå att vi har en av marknadens bästa säljutbildningar. Vi jobbar mot företag och privatpersoner och således söker vi både personal som vill jobba under kontorstid samt personal som vill jobba extra.

Starkt företag

Citysälj är med sina tretton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning på uppdrag av Sveriges största mediehus och förlag till privatpersoner samt företag. Citysälj är ett välmående bolag och omsätter idag dryga 25msek och vi räknar med en tillväxt på 25 % kommande år.

Trivsam arbetsmiljö

Det som gjort Citysälj framgångsrikt är att vi ständigt fokuserar på att våra anställda ska trivas. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Borås. För oss är det väldigt viktigt att våra anställda får en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Vi har en god sammanhållning och hittar ofta på aktiviteter tillsammans.

Citysälj Academy

Vi lägger stort fokus på att du som anställd ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men

Är du vår nästa stjärna?

Har du viljan att lyckas hos oss? Skicka in din ansökan redan idag!