Har du blivit uppringd och är registrerad i NIX-registret?


NIX är ett spärregister där man som privatperson eller företag kan anmäla sig om man inte önskar att bli kontaktad via telefon. Dessvärre uppstår det ofta missförstånd då de flesta inte vet att det finns undantag. Det vill säga att det finns tillfällen då det är tillåtet att ringa upp personer som är registrerade hos NIX – vi reder ut vilka!

Uttryckligt samtycke till telefonkontakt
Om man har lämnat samtycke att kontakt får genomföras i försäljnings-, marknadsförings- eller insamlingssyfte.

Samhällsintresse
Ärenden som anses ha ett samhällsintresse som samhällsinformation, kampanjer inom politik, religiös upplysning m.fl.

Redan etablerat kundförhållande
Om man har haft ett kundförhållande sedan tidigare är det tillåtet för företag att ta kontakta för att lämna erbjudanden om samma typ av varor och tjänster. Exempel kan vara om man prenumererat på en tidning tidigare då det är tillåtet av förlaget att presentera nya erbjudanden.

Lämnat ut personuppgifter själv
Om man själv har lämnat ut sina personuppgifter för att bli kontaktad.

Om du vill läser mer om NIX-registret kan du gå in på deras hemsida här!

 
Vi på Citysälj söker nu nya medlemsvärvare till Företagarna!


Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker!

Vi ser gärna att du

– Har ett stort intresse av försäljning
– Behärskar svenska i tal och skrift
– Är målfokuserad och har viljan att sälja
– Har erfarenhet av tjänsteförsäljning där budskapet är det viktigaste
– Är kreativ, driven och mycket målinriktad

Dina arbetsuppgifter

Som medlemsvärvare på Citysälj kommer du att arbeta med utgående samtal där du får representera Företagarna som är Sveriges största företagsorganisation. Vi lägger stort fokus på att du som anställd ska lyckas bra hos oss både lönemässigt och även utvecklingsmässigt. Du får en grundlig produktutbildning och introduktion till din roll såväl som löpande coachning av både kontorets försäljningschef och säljcoach för du ska lyckas i ditt arbete. Du är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat. Din livs- och yrkeserfarenhet är viktigare än din formella utbildning men samtidigt är erfarenhet inom försäljning en förutsättning. Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer.

Är du rätt person? Skicka då in din ansökan till Mikael Kaldegård på mikael.kaldegard@citysalj.se
Säkra ditt sommarjobb i tid!

Säkra ditt sommarjobb i tid! / February 13, 2019

Vi är ute i god tid och söker redan nu sommarjobbare till vårt härliga team!

Citysälj är med sina 15 års erfarenhet idag ett väletablerat företag. Vi samarbetare med några av Sveriges största mediehus och välgörenhetsorganisationer. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och de rätta verktygen når de sina mål.

Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. Det som gjort Citysälj framgångsrikt är att vi ständigt fokuserar på att våra anställda ska trivas. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Borås. För oss är det viktigt att våra anställda får en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Vi har en god sammanhållning och vi hittar ofta på aktiviteter tillsammans.

Vi har öppet alla dagar i veckan och kan därför erbjuda ett arbetsschema som passar just dig. Perfekt för dig som vill sommarjobba! Ring Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 alternativt maila din ansökan på jobb.boras@citysalj.se

Vi hoppas att vi ses i sommar!
Trygg kundkontakt 2019

Trygg kundkontakt 2019 / January 21, 2019

Vi på Citysälj arbetar dagligen med att hålla en så hög kvalité som möjligt på all vår kundkontakt. Vi har därför sedan flera år tillbaka varit med i branschorganisationen Kontakta som samarbetar med företag som arbetar med seriös kundservice och försäljning på distans. Därför är vi stolta att även i år fått utmärkelsen Trygg Kundkontakt! Denna utmärkelse delas ut årligen och tilldelas medlemsföretag som uppfyller de kriterier och etniska riktlinjer som Kontakta föreskriver.

 
Vi mäter arbetstemperaturen!


Vi bryr oss om våra medarbetare och har som mål att ge dem de bästa möjliga förutsättningarna för att de ska lyckas i sitt arbete och få en trivsam arbetsmiljö. Därför börjar vi 2019 med hjälp av Winningtemp att mäta vår arbetstemperatur. Genom att mäta glädje, motivation, upplevelse av ledningen och andra viktiga aspekter vet vi hur våra medarbetare mår och upplever oss som företag. Mår våra medarbetare bra, mår vi bra. Vi tror att det är nyckeln för att tillsammans utvecklas och ta oss till nya nivåer!
God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år! / December 21, 2018

I år valde vi bort julklappen mot en julgåva som gör skillnad och räddar liv. Därmed vill vi även önska alla en god jul och gott nytt år.

Vi ser verkligen fram emot ett spännande 2019!
Workshop med Företagarna

Workshop med Företagarna / December 6, 2018

Förra veckan gjorde vår säljledare Mattias ett besök hos vår uppdragsgivare Företagarna med fokus på att utveckla vårt försäljningsarbete. Företagarna är Sveriges största organisation som hjälper små och stora företag med ett bättre företagsklimat. Genom ett medlemskap hos Företagarna får man tillgång till flera fina förmåner som nätverk, juridisk hjälp och rabatter på t.ex. drivmedel och försäkringar. Vi tackar för ett otroligt givande besök med ny kunskap om Företagarna och deras försäljningsarbete!
Månadsmöte

Månadsmöte / November 2, 2018

Idag håller vår vice vd Phillip månadsmöte med våra säljare. Detta gör vi i början av varje månad för att nå ut med information till våra säljare samtidigt som det finns utrymme för dem att ge sin syn och påverka det dagliga arbetet. Vi ser även till att nya medarbete får ett varmt välkomnande.

Självklart bjuder vi på frukost!
Tack för den här tiden Richard!


Richard är en av våra trognaste medarbetare, han har varit med från starten och jobbat hos oss i 13 år. Idag gör han sin sista dag.

Hur känns det efter alla dessa år att ta farväl av Citysälj?
Det känns både vemodigt och speciellt. Men magkänslan sa att det var dags att ta ett nytt kapitel i mitt liv.

Vad har du för tankar inför framtiden och ditt nya jobb?
Jag kommer att fortsätta som säljare, jag tycker att det ska bli väldigt spännande att arbeta med en annan typ av försäljning och även miljöombyte. Men jag är övertygad om att det kommer gå bra!

Vad kommer du att ta med dig från Citysälj?
Oj, det har hänt så otroligt mycket på 13 år, men jag kommer att ta med det mesta. När jag började på Citysälj var jag en grön säljare och får lämna som en mycket bättre och mer erfaren säljare. Jag kommer självklart ta med mig alla finna minnen, alla saker som vi har gjort tillsammans. Jag har lärt mig oerhört mycket på Citysälj, både om mig själv och om försäljning.

Vad skulle du ge för tips till en nyanställd hos Citysälj?
Ju mer du ringer, ju fler får du prata med och ju mer säljer du! Citysälj har så otroligt mycket kunskap man kan ta åt sig och genom att även tro på sig själv så har man goda chanser att lyckas bra!

Tack för den här tiden Richard och lycka till i framtiden!

 
Bli den bästa versionen av dig själv!


Den som tänker som alla andra och gör som alla andra får samma resultat som alla andra! Kjell Enhager är en av de mest anlitade föreläsarna i Sverige inom motivation och personlig utveckling! Även han gästar Framgångspodden där han pratar om mental inställning och hur du ökar dina chanser att nå dina mål genom att visualisera dem!

Lyssna på intervjun genom att klicka här!