Nu är vi tillbaka och taggade inför hösten!


Semestertiderna börjar gå mot sitt slut och fler och fler börjar återgå till jobbet. Efter en härlig rekordvarm sommar är vi nu fulltaliga här på Citysälj med ny energi! Planeringen inför hösten är i gång för fullt och vi har flera spännande projekt framför oss! Vi kommer att fortsätta arbeta för att leverera kvalitativ försäljning, det första blir att möta den nya lagen om skriftliga avtal vid telefonförsäljning som införs den 1 september.

Internt har vi även märkt en efterfrågan bland våra duktiga säljare att utvecklas inom vårt B2B-segment. Vi är därför intresserade av fler uppdrag gällande telefonförsäljning mot företag. Vår B2B avdelning är väletablerad och drivs av vår delägare Mikael Kaldegård. Mikael har vart ansvarig för avdelningen sedan den startade för drygt 13 år sedan. Vi har ett stabilt team med seniora säljare där merparten har jobbat hos oss i flera år.

Har du eller någon du känner ett uppdrag som ni tror skulle passa, tveka inte på att höra av er till Mikael Kaldegård på 0707490190 eller mikael.kaldegard@citysalj.se

Nu kör vi!

 
Sommartider!

Sommartider / July 6, 2018

Nu är det sommartider även hos oss på Citysälj men vi kommer att hålla igång produktionen hela sommaren. Men Citysäljbloggen kommer att ha ett uppehåll och vara tillbaka i augusti. Tills dess vill vi önska alla en riktigt skön sommar!
Vi växer och söker nya säljare!


Vi utökar nu vårt team och söker hungriga säljare!

Om dig:
Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher, och med vår mycket uppskattade utbildning når de sina målsättningar. Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.

Dina arbetsuppgifter:
Citysälj är med sina fjorton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer. Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas. Vi lägger stort fokus på att du som anställd ska lyckas bra hos oss både lönemässigt och även utvecklingsmässigt. Vi investerar mycket i teambuilding och personlig coachning så att du både uppnår dina personliga och arbetsrelaterade mål. Du får en grundlig produktutbildning och introduktion till din roll såväl som löpande coachning av för du ska lyckas i ditt arbete.

Ring Martin Unell på 0723-310707 eller Nathalie Cederstrand på 0766-502223 alternativt maila din ansökan på jobb.boras@citysalj.se

Vi hoppas på att få höra ifrån dig!

 
Konsten att sätta mål!


Visste du att genom sätta upp tydliga mål att du har 20% större chans att lyckas? Idag har ungefär 97–99% av Sverige befolkning inga tydliga mål, varken privat eller arbetsrelaterade. Därför kan du genom att visualisera dina mål och även skriva ner dem bli en av de mest målfokuserade i Sverige! Mikael Arndt är en välkänd föreläsare som har hjälpt både elitidrottare, chefer men framför allt säljare att sätta tydliga mål. I Framgångspodden ger han sina bästa tips om hur du kan börja sätta mål och lyckas i det du önskar!
Vårt första blogginlägg!


Varmt välkommen till vår nya blogg! Här kommer vi att publicera allt möjligt som händer hos oss. Ni kommer att få bekanta er med våra säljare och hänga med i deras arbete. Vi kommer även dela med oss av spännande nyheter kring telemarketing, mediebranschen och försäljning.