Äntligen sommartider!

Äntligen sommartider! / July 2, 2019

Det börjar bli sommartider och även Citysälj kommer gå på semester. Vi kommer att vara fullt bemannade 2 september igen men produktionen kommer vara igång hela sommaren. Vi vill därför passa på att önska alla en skön sommar så ses vi till hösten igen!
Det är inte försent att söka sommarjobb!


Inget sommarjobb än? Ingen fara vi har öppet hela sommaren!

Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas. Det enda kravet är att du kan kommunicera obehindrat i Svenska i både tal och skrift!

Varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 om du har några frågor alternativt maila din ansökan direkt på nathalie.cederstrand@citysalj.se

 
Besök på Dagens Nyheter


I fredags fick två av våra bästa säljare besöka Dagens Nyheter och fick en rundtur på redaktionen. Vi fick även möjligheten att träffa deras chefredaktör Peter Wolodarski! Kvällen avslutades med trevlig middag och skratt på Norra Brunn!
Vi söker 50st nya säljare!


Vi växer så det knakar och påbörjar nu ett nytt samarbete. Vi söker därför nu 50st nya säljare både på heltid och deltid som vill vara med på vår resa!

Som säljare hos oss erbjuder vi dig:

– 17.000 – 25.000 kr + provision (heltidsanställning)
– Garantilön + provision (deltidsanställning)
– Säljutbildning
– Personlig utveckling, coachning och målsättning
– Arbeta med välkända varumärken
– Möjlighet till karriärutveckling
– Säljtävlingar
– Årlig kickoff och flertal event per år

Har du ingen tidigare erfarenhet av försäljning? Ingen fara! Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. När du börjar din anställning kommer du att få en introduktion av Citysälj, säljutbildning samt produktutbildning så att du får den bästa starten! Vår främsta uppgift är att du som säljare ska trivas, känna dig välkommen och se till att du får de rätta verktygen för att du ska lyckas i ditt arbete, både lönemässigt och utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet av försäljning men tillsammans med våra duktiga säljledare och löpande coachning når de sina målsättningar. Vi vill att du ska gå hem efter varje arbetspass med en riktigt härlig känsla och känna dig taggad på nästa dag!

Det ända kravet är att du kan kommunicera obehindrat i Svenska i både tal och skrift!

Låter det som en arbetsplats för dig? Du är varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 om du har några frågor alternativt maila din ansökan direkt på nathalie.cederstrand@citysalj.se

Vi hoppas på att få höra ifrån dig!
Vi letar efter nya talanger!


Vi fortsätter att leta efter nya talanger i Borås och besökte nu senast Bäckängsgymnasiet för att prata med deras elever. Vi fick träffa många positiva ungdomar och flera inbokade intervjuer!
Vi söker en säljcoach till vårt kvällspass!


Du behöver vara full av energi och ha ett genuint intresse för att leda och motivera andra människor. Din energi smittar av sig på säljarna och du har en förmåga att höja deras motivationsnivå. Du kanske börjar dagen med ett pepptalk eller med ett motivationsklipp för att säljarna ska få den bästa starten. Tidigare erfarenhet av ledarskap och försäljning är ett krav. Du bör också ha ett stort engagemang att utveckla och coacha andra människor.

Som coach är du en viktig förebild för säljarna. Det handlar om daglig coaching, uppföljning och feedback med ett fokus på att utveckla säljarna till de allra bästa. Som coach får du mycket fria händer och stora möjligheter att påverka din utveckling. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som leda säljtävlingar, hålla säljutbildningar, schemaläggning och andra motivationshöjande åtgärder. Du kommer även jobba med egen försäljning mot uppsatt budget.

Tjänsten är heltid och förlagd på kvällar mån-tors 12:00 – 21:00 och fre 10:30 – 19:30. Tjänsten är planerad att tillsättas 1 augusti eller enligt överenskommelse. Även lön enligt ök.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa Nathalie Cederstrand på 0707490796 eller skicka in din ansökan direkt på nathalie.cederstrand@citysalj.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 
Framtidsmässa på Viskastrandsgymnasiet


Citysälj har haft en kontinuerlig tillväxt och har under åren kommit att bli en av Borås största arbetsgivare för unga. Här skapas starten på mångas karriärer både inom och utanför företaget. Det kan handla om extraarbete, sommarjobb, helgjobb eller studentjobb som ofta övergår i längre anställningar. Det är väldigt viktigt för oss att vara ute hos Borås ungdomar och därför kommer vi att besöka framtidsmässan på Viskastrandsgymnasiet den 22 mars.

Vi skapar jobb för unga i Borås, något vi är mycket stolta över!

 
Har du blivit uppringd och är registrerad i NIX-registret?


NIX är ett spärregister där man som privatperson eller företag kan anmäla sig om man inte önskar att bli kontaktad via telefon. Dessvärre uppstår det ofta missförstånd då de flesta inte vet att det finns undantag. Det vill säga att det finns tillfällen då det är tillåtet att ringa upp personer som är registrerade hos NIX – vi reder ut vilka!

Uttryckligt samtycke till telefonkontakt
Om man har lämnat samtycke att kontakt får genomföras i försäljnings-, marknadsförings- eller insamlingssyfte.

Samhällsintresse
Ärenden som anses ha ett samhällsintresse som samhällsinformation, kampanjer inom politik, religiös upplysning m.fl.

Redan etablerat kundförhållande
Om man har haft ett kundförhållande sedan tidigare är det tillåtet för företag att ta kontakta för att lämna erbjudanden om samma typ av varor och tjänster. Exempel kan vara om man prenumererat på en tidning tidigare då det är tillåtet av förlaget att presentera nya erbjudanden.

Lämnat ut personuppgifter själv
Om man själv har lämnat ut sina personuppgifter för att bli kontaktad.

Om du vill läser mer om NIX-registret kan du gå in på deras hemsida här!

 
Vi på Citysälj söker nu nya medlemsvärvare till Företagarna!


Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker!

Vi ser gärna att du

– Har ett stort intresse av försäljning
– Behärskar svenska i tal och skrift
– Är målfokuserad och har viljan att sälja
– Har erfarenhet av tjänsteförsäljning där budskapet är det viktigaste
– Är kreativ, driven och mycket målinriktad

Dina arbetsuppgifter

Som medlemsvärvare på Citysälj kommer du att arbeta med utgående samtal där du får representera Företagarna som är Sveriges största företagsorganisation. Vi lägger stort fokus på att du som anställd ska lyckas bra hos oss både lönemässigt och även utvecklingsmässigt. Du får en grundlig produktutbildning och introduktion till din roll såväl som löpande coachning av både kontorets försäljningschef och säljcoach för du ska lyckas i ditt arbete. Du är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat. Din livs- och yrkeserfarenhet är viktigare än din formella utbildning men samtidigt är erfarenhet inom försäljning en förutsättning. Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer.

Är du rätt person? Skicka då in din ansökan till Mikael Kaldegård på mikael.kaldegard@citysalj.se
Säkra ditt sommarjobb i tid!

Säkra ditt sommarjobb i tid! / February 13, 2019

Vi är ute i god tid och söker redan nu sommarjobbare till vårt härliga team!

Citysälj är med sina 15 års erfarenhet idag ett väletablerat företag. Vi samarbetare med några av Sveriges största mediehus och välgörenhetsorganisationer. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och de rätta verktygen når de sina mål.

Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. Det som gjort Citysälj framgångsrikt är att vi ständigt fokuserar på att våra anställda ska trivas. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Borås. För oss är det viktigt att våra anställda får en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Vi har en god sammanhållning och vi hittar ofta på aktiviteter tillsammans.

Vi har öppet alla dagar i veckan och kan därför erbjuda ett arbetsschema som passar just dig. Perfekt för dig som vill sommarjobba! Ring Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 alternativt maila din ansökan på jobb.boras@citysalj.se

Vi hoppas att vi ses i sommar!